IES ENGUERA

ESO-Batxillerat-Cicles Formatius

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària 2016

Correo Imprimir PDF

Des de l'IES Enguera, volem felicitar els alumnes matriculats a l'IES dels quals l'expedient acadèmic a primària ha sigut reconegut amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària.

Els alumnes guardonats són: Carlos Garcés Granero, Inés García Aparicio, Jorge García Vila, Miriam Giménez Aparicio, Mercedes Hristov Lloret, Sergio Sarrión Estarlich i Sergio Vidal Marín.

 

Programa Municipal de Prevenció i Inserció Social per a Menors escolaritzats en edats compreses entre 3 i 16 anys

Correo Imprimir PDF

Document informatiu sobre el Programa Municipal de Prevenció i Inserció Social per a Menors escolaritzats en edats compreses entre 3 i 16 anys.

II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a l'IES Enguera

Correo Imprimir PDF
ii-jornades-arros.jpg

Els dies 15, 16, 17 i 18 de febrer de 2016 es duran a terme les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a l'IES Enguera:

Programa d'activitats

Com a cloenda de les jornades, el dijous 18 de febrer hi ha prevista l'elaboració d’un menú degustació que es servirà al restaurant a càrrec de la professora de cuina Carolina Duart:

Menú II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

Informació i reserves al telèfon 962 249 085 o en la Secretaria del Centre.

Menú SLOW FOOD a l'escola d'hoteleria de l'IES Enguera

Correo Imprimir PDF

El proper dijous 21 de gener al restaurant de l’escola d’hoteleria d’Enguera s’oferirà un menú “slow food” que cuinaran els alumnes de 2n de cuina sota la direcció del professor Francesc Marí, membre del moviment Slow Food València i coopropietari del restaurant K-Anrós d ‘Alcasser que pertany a la xarxa de Restaurants Km 0 a València.


 

Slow Food és una associació eco-gastronòmica sense ànim de lucre fundada a Itàlia el 1989 i que actualment es troba representada en 122 països diferents. Neix per fomentar una cultura gastronòmica basada en els aliments bons, nets i justos. Els cuiners de Slow Food s’han unit amb la xarxa mundial Terra Madre per crear un model alternatiu de producció i consum d'aliments. Treballen amb l'agricultura propera i oferixen la màxima qualitat als seus clients

Els socis de Slow Food inclouen a l'Arca del Gust, catàleg format pel conjunt de sabors, textures i aromes que des de diferents racons del món s'estan recuperant , productes oblidats per poder-los recuperar i tornar a cuinar.
A més a més compten amb  el que anomenen “Baluard”, projecte local que neix per donar suport a l'agricultura tradicional i de xicoteta escala per recuperar productes de varietat antigues en risc de desaparició. S'impulsa des del mateix territori on es troba l'aliment i té per objectiu fomentar la producció i el consum. Cuinant aliments dels Baluards estem enfortint la recuperació i el coneixement.

En el menú podrem degustar varietats tradicionals d'hortalisses com la ceba monquelina i fruites com la poma esperiega, cereals, com l’arròs de la varietat Sènia, llegums, com el garrofó de la cella negra i la bajoca del motor, races animals, com el pollastre de Chulilla i l’ovella guirra…. que gairebé havien desaparegut, i que gràcies als cuiners de Slow Food i Restaurants de Km 0 s’estan recuperant.

US ESPEREM

  Menú SLOW FOOD, dijous 21 de gener de 2016

Informació i reserves al telèfon 962 249 085 o en la Secretaria del Centre.

Página 6 de 6

You are here: Home