IES ENGUERA

ESO-Batxillerat-Cicles Formatius

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jornada eTwinning

Correo Imprimir PDF

Des del Departament de Programes Europeus de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multiligüisme vos convoquem a la Jornada eTwinning que tindrà lloc en La Sala d'Actes de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport el pròxim dijous 17 de desembre de 2015, de 10:00h a 13:30h.

La iniciativa eTwinning promou la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i recolza als centres escolars prestant-los les ferramentes i els servicis necessaris que faciliten la seua associació per a desenvolupar un projecte en comú, ja siga amb mobilitat o des de la plataforma en línia.

En esta trobada tindrem ocasió de conéixer ferramentes en línia perquè els docents troben socis, posen en marxa projectes, compartisquen idees, intercanvien les seues millors pràctiques i comencen a treballar junts, servint-se de distintes ferramentes personalitzades disponibles en la plataforma eTwinning.

Aixi mateix, serà una bona oportunitat per a poder establir sinergies entre les nostres institucions de cara a la pròxima convocatòria.

Disposeu del programa de la jornada i de l'accés a la inscripció en la pàgina web: http://www.ceice.gva.es/eva/val/pap_eventos.htm

Datos del Centro

IES ENGUERA
Pl. Manuel Tolsá, s/n
46810 Enguera (València)
Tel.: 962 249 085
Fax: 962 249 086 o 46020297.fax@gva.es
E-Mail: 46020297@gva.es

Administrador web:
tic.iesenguera@gmail.com

Usuarios Conectados

Tenemos 220 invitados conectado(s)
You are here: Inicio Formación-Programas Jornada eTwinning